Домашні млинці на молоці – це дуже смачно. Приготовлені на молоці вони виходять тонкими та ніжними. А начинку можна взяти будь-яку: як солодку, так і несолодку.
Спосіб приготування:
- У глибоку миску вбити яйця, добре збити їх вінчиком.
- Влити половину молока, добре перемішати. Всипати цукор та трохи солі.
- Невеликими порціями всипати борошно, одночасно збиваючи вінчиком, щоб не було грудочок. Влити решту молока та перемішати. За консистенцією тісто має бути як рідка сметана. Наприкінці додати кілька ложок соняшникової олії й добре перемішати.
- Добре розігріти сковороду, змастити її соняшниковою олією. Влити ополоником у центр сковороди тісто (його кількість на один млинець залежить від її діаметра). Розподілити тісто рівномірно по сковороді, нахиляючи її в різні боки.
- Смажити млинці 1-2 хвилини. Потім перевернути за допомогою дерев'яної лопатки і підсмажити млинець ще хвилину на іншому боці.
Немає коментарів:
Дописати коментар