Салати з пекінської капусти більш ніжні та соковиті, аніж зі звичайною, особливо взимку, коли вона стає твердою. Варто лише порвати руками листки капусти та додати кілька видів овочів, і легкий салатик готовий. Подавати до макарон, картоплі або м’яса, прикрасвши за бажанням сухариками.
Інгредієнти:
- 1 шт. пекінської капусти
- 2 огірки
- 2 помідори
- сметана, гірчиця для соусу
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- Капусту помити, та нашинкувати ножем або порвіть руками.
- Помийте огірок та наріжте півкільцями, помідори – шматочками.
- Сметану змішайте з гірчицею, та додайте до нарізаних овочів. Додайте спеції та перемішайте.
Немає коментарів:
Дописати коментар