пʼятниця, 9 лютого 2024 р.

Салат із пекінської капусти


Салати з пекінської капусти більш ніжні та соковиті, аніж зі звичайною, особливо взимку, коли вона стає твердою. Варто лише порвати руками листки капусти та додати кілька видів овочів, і легкий салатик готовий. Подавати до макарон, картоплі або м’яса, прикрасвши за бажанням сухариками.

Інгредієнти:

  • 1 шт. пекінської капусти
  • 2 огірки
  • 2 помідори
  • сметана, гірчиця для соусу
  • сіль, перець за смаком

Приготування:
  1. Капусту помити, та нашинкувати ножем або порвіть руками.
  2. Помийте огірок та наріжте півкільцями, помідори – шматочками.
  3. Сметану змішайте з гірчицею, та додайте до нарізаних овочів. Додайте спеції та перемішайте.

Немає коментарів:

Дописати коментар